Nieuwe hobby’s

Een hobby hebben die je leuk vindt – of dat nu een trui is voor de nieuwe baby van je bestie, de hellingen opgaan om te genieten van wat verse poeder of pirouettes oefenen in balletles – heeft allerlei goed gedocumenteerde voordelen, van lagere niveaus van stress tot een toegenomen gevoel van verbondenheid en doel.

Het is duidelijk dat hobby’s een serieuze impact kunnen hebben op uw kwaliteit van leven. Maar ze kunnen ook uw werkprestaties verbeteren. Volgens gediplomeerd professionele counselor Rebecca Weiler, wanneer je verloofd en voldaan bent in je leven buiten het werk (zoals je bent wanneer je zinvolle hobby’s nastreeft), dat geluk overloopt. Het kan je meer gefocust en enthousiast maken als je aan het werk bent.

https://watersport.startsleutel.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *